Grolls Oy

Grolls on työvaatteiden ja henkilösuojaimien erikoismyymälä

Grolls Oy on työvaatteiden ja varusteiden erikoisliike.

Grolls on osa Tools Finland Oy:ta ja sitä kautta ruotsalaista Moment Group -konsernia, jolla on Pohjoismaissa yli 2 000 työntekijää. Grolls Oy emoyhtiö Swedol AB yhdistyi Momentum Groupin kanssa 1.4.2020. Grolls myymälät toimivat Tools toimipisteiden kanssa saman johdon alla. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan ja laajan valikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia saman katon alta hyvää palvelua unohtamatta. Grolls myymälöiden liikevaihto oli 2019 n.12,2m€. Konsernilla on oma tuotanto ja tuotekehitys työvaatteille, käsineille, jalkineille ja suojalaseille.

Työvaatteisiin ja henkilösuojaimiin erikoistuneita myymälöitä on yhteensä reilut viisikymmentä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Tyresössä ja keskusvarastot sijaitsevat Örebrossa, Göteborgissa ja Skedsmokorsetissa.

Pyrimme tarjoamaan monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia yritysasiakkaille kuin myös yksityisille kuluttajille. Grolls on täyden palvelun kauppa, josta saat suojaimet päästä varpaisiin asti suoraan liikkeestämme odottamatta pitkiä toimitusaikoja. Kaikista myymälöistämme löytyy myös lämpösiirtopainokoneet joilla voimme tehdä laadukkaat painatukset odottaessa.

Laatu ja palvelu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä seikkoja. Kaikki käyttämämme materiaalit testataan omassa laboratoriossamme ja valmistamamme tuotteet testataan käytännössä ennen niiden tuloa mallistoomme. Yhteistyökumppaneiksi kelpuutamme ainoastaan luotettavia markkinoiden kärkimerkkejä.