Grolls Oy

Grolls Oy on työvaatteiden ja henkilösuojaimien erikoismyymälä

Grolls Oy on työvaatteiden ja varusteiden erikoisliike.

Grolls Oy on osa ruotsalaista Swedol Ab konsernia. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan ja laajan valikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia saman katon alta hyvää palvelua unohtamatta. Swedol Ab:n liikevaihto oli vuonna 2019 oli noin 337m€ (3622 MSEK), josta Suomen Grolls myymälöiden osuus oli n.12,2m€. Swedolilla on oma tuotanto ja tuotekehitys työvaatteille, käsineille, jalkineille ja suojalaseille.

Työvaatteisiin ja henkilösuojaimiin erikoistuneita myymälöitä on yhteensä reilut viisikymmentä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Virossa. Pääkonttori sijaitsee Tyresössä ja keskusvarastot sijaitsevat Örebrossa, Göteborgissa ja Skedsmokorsetissa.

Pyrimme tarjoamaan monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia yritysasiakkaille kuin myös yksityisille kuluttajille. Grolls on täyden palvelun kauppa, josta saat suojaimet päästä varpaisiin asti suoraan liikkeestämme odottamatta pitkiä toimitusaikoja. Kaikista myymälöistämme löytyy myös lämpösiirtopainokoneet joilla voimme tehdä laadukkaat painatukset odottaessa.

Laatu ja palvelu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä seikkoja. Kaikki käyttämämme materiaalit testataan omassa laboratoriossamme ja valmistamamme tuotteet testataan käytännössä ennen niiden tuloa mallistoomme. Yhteistyökumppaneiksi kelpuutamme ainoastaan luotettavia markkinoiden kärkimerkkejä.

Tuotteet
Kaupat