Tuotenro: HUSTFLASH
Artikkelinumero:

Suojalasit Bollé Hustler blue flash polarized

80,56 € Alv 0%
Hustler Blue Flash Polarized
Verkkovarasto:
Nopeat ja luotettavat toimitukset

Meillä on erittäin nopeat toimitukset ympäri Suomea.

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus yli
200 € tilauksille

Tuotekuvaus
EN166 FT. 5-3.1 1 FT. Sininen Työkäyttöön suunnitellut aurinkolasit Blue Flash Polarized-linsseillä. Hydrofobiset Blue Flash linssit hylkivät vettä ja likaa tehden laseista ihanteelliset kaikkein kosteimpiin ja haastavimpiin olosuhteisiin. Linssit myös heijastavat lämpöä parantaen käyttömukavuutta kuumissa oloissa. Polarized-teknologia eliminoi häikäisyä ja heijastuksia tehden laseista ihanteelliset vesillä liikkumiseen, lumelle ja muuhun ulkoilmatoimintaan missä on voimakkaita heijastuksia ja häikäistymisen riski. Suositeltu malli off-shore käyttöön, petrokemian teollisuudelle, poliisille, rajavartiolaitokselle, puolustusvoimien tarpeisiin arkikäytössä ja muille vaativille ammattilaisille.

Suojaa silmiä UV-säteiltä ja matalaenergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s), myös äärimmäisissä käyttölämpötiloissa. Tarjoaa lisäsuojaa myös sivuilta tulevilta uhkilta.

Linssit huurtumisen- ja naarmuuntumisenestopinnoitettu. Eliminoi erittäin tehokkaasti silmille haitallista sinistä valoa (91 %).
Optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäänkin yhtäjaksoiseen käyttöön. Hyvin voimakkaan 5-3 tason tummennuksen vuoksi (näkyvän valon läpäisy vain 10 %) emme suosittele liikenteessä ajamiseen.

UVA/UVB suoja: 99,99 %.
Luistamaton nenäsilta ja luistonestotyynyt sankojen päissä.
Kehyksen väri: Kiiltävä musta
Paino 31 g.

Sertifiointi:
Linssit: EN172 5-3.1 1 FT CE.
Kehys: EN166 FT CE.

Toimitukseen sisältyy:
ETUIFS: Etuifs suojapussi mikrokuitua

Tarvitsetko apua?
Lähetä meille sähköpostia 020 741 8720