Yritys

Grolls


Grolls Oy on osa ruotsalaista Grolls Ab:a. Yhtiö on Pohjois-Euroopan johtava työvaate- ja henkilösuojainmyymäläketju. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan ja laajan valikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia saman katon alta palvelua unohtamatta. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 116m€  (1099 MSEK), josta Suomen myymälöiden osuus oli n.4,7m€ . Työntekijöitä yrityksessä on vajaat 400. Grollsilla on oma tuotanto ja tuotekehitys suojakypärille, työvaatteille ja suojalaseille. Grolls kuuluu Swedol-konserniin, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 297m€ (2823 MSEK). Työntekijöitä konsernissa on reilut 900 ja myymälöitä 99 kappaletta.

Grollsilla on 49 liikettä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Virossa.  Pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Göteborgissa, Ruotsissa. Varastossa on 7.000 erilaista tuotetta toimitettavaksi 25.000:lle aktiiviselle asiakkaalle. Ketju laajenee tulevina vuosina Suomeen uusilla myymälöillä.

Pyrimme tarjoamaan monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia yritysasiakkaille kuin myös yksityisille kuluttajille. Grolls on täyden palvelun kauppa, josta saat suojaimet päästä varpaisiin asti suoraan liikkeestämme odottamatta pitkiä toimitusaikoja. Kaikista myymälöistämme löytyy myös lämpösiirtopainokoneet joilla voimme tehdä laadukkaat painatukset odottaessa.

Laatu ja palvelu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä seikkoja. Kaikki käyttämämme materiaalit testataan omassa laboratoriossamme ja   valmistamamme tuotteet testataan käytännössä ennen niiden tuloa mallistoomme. Yhteistyökumppaneiksi kelpuutamme ainoastaan luotettavia markkinoiden kärkimerkkejä.