Yritys

Grolls


Grolls Oy on osa ruotsalaista Swedol Ab konsernia. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan ja laajan valikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia saman katon alta hyvää palvelua unohtamatta. Swedol Ab:n liikevaihto oli vuonna 2018 oli noin 320m€  (3241 MSEK), josta Suomen Grolls myymälöiden osuus oli n.9,3m€ . Swedolilla on oma tuotanto ja tuotekehitys työvaatteille, käsineille, jalkineille ja suojalaseille.
Työvaatteisiin ja henkilösuojaimiin erikoistuneita myymälöitä on yhteensä 51 Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Virossa.  Pääkonttori sijaitsee Tyresössä ja keskusvarastot sijaitsevat Örebrossa, Göteborgissa ja Skedsmokorsetissa.

Pyrimme tarjoamaan monipuolisen ja laadukkaan tuotevalikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia yritysasiakkaille kuin myös yksityisille kuluttajille. Grolls on täyden palvelun kauppa, josta saat suojaimet päästä varpaisiin asti suoraan liikkeestämme odottamatta pitkiä toimitusaikoja. Kaikista myymälöistämme löytyy myös lämpösiirtopainokoneet joilla voimme tehdä laadukkaat painatukset odottaessa.

Laatu ja palvelu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä seikkoja. Kaikki käyttämämme materiaalit testataan omassa laboratoriossamme ja valmistamamme tuotteet testataan käytännössä ennen niiden tuloa mallistoomme. Yhteistyökumppaneiksi kelpuutamme ainoastaan luotettavia markkinoiden kärkimerkkejä.