8.5.2019 Haemme myynnin tekijää Pirkkalaan

 

Oletko hyvä luomaan luottamusta? Löytyykö sinulta innostusta löytää ratkaisuja asiakkaan tilanteeseen? Sytytkö sosiaalisista tilanteista? Onko asenteessasi myönteisyyttä ja pitkäjänteisyyttä? Haluatko päästä myymään laadukkaita työvaatteita ja henkilösuojaimia Pirkanmaan alueelle?

 

Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä, voit hyvinkin olla meidän seuraava aluemyyjä, jota haemme kasvun vahvistamiseksi. Haemme siis

 

ammattitaitoista myynnin tekijää huolehtimaan olemassa olevista asiakkaista sekä tekemään aktiivista uusasiakashankintaa

 

Olemme Grolls Oy, joka toimii osana ruotsalaista Swedol Ab konsernia. Swedol Ab:n liikevaihto oli vuonna 2018 noin 320m€ (3241 MSEK), josta Suomen Grolls myymälöiden osuus oli n.9,3m€. Olemme pohjoismaiden johtava työvaatevalmistaja. Omia tuotemerkkejä tukemassa meillä on muita suomalaisia tuotteita esim. Dimex, Sievi ja Jalas. Rakennamme myymäläverkostoa, jonka tavoitteena on palvella asiakkaita ympäri Suomea. Jos haluat olla mukana osana kasvua, nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi aktiivista ja mutkatonta tekemistämme. Meidät tunnetaan loistavasta palvelusta sekä laadukkaasta ja laajasta valikoimasta työvaatteita ja henkilösuojaimia. Palvelemme sekä yritysasiakkaita että yksityisiä kuluttajia.

 

Laatu ja palvelu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Teemme asioita tehokkaasti ja vaalimme yksinkertaista ja mutkatonta työskentelytapaa. Meillä on kovat tavoitteet ja vahva tekemisen meininki. Saamme asioita aikaan ja autamme myös toisiamme onnistumaan. Tekemistämme kuvaa välittömyys ja avoimuus. Huumoria ja hauskuutta löytyy myös, toki niin, että jokainen voi olla oma itsensä.

 

Tarjoamme sinulle:

 

·        Vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen kansainvälisessä ja vakavaraisessa yrityksessä.

 

·        Monipuolisen ja vastuullisen roolin markkinoiden parhaiden tuotteiden myynnin parissa.

 

·        Olemassa olevat asiakassuhteet ja aktiivista uusmyynnin tekemistä.

 

·        Kiinteän kuukausipalkan ja myyntibonuksen henkilökohtaisen tuloksesi mukaisesti.

 

·        Työskentelysi tueksi saat myyntiorganisaation ja työskentelyä tukevat järjestelmät, ja koko Pirkkalan myymälän loistavan työporukan sekä kannustavan esimiehen.  

 

·        Toimipisteesi on Pirkkalan myymälässä, jossa on välitön, avoin ja hauska tekemisen meininki.

 

Odotamme sinulta:

 

Olisi hyvä, jos sinulla on jo runsaasti kokemusta B-to-B myynnistä ja olet halukas opettelemaan kaiken tarvittavan työvaatealasta ja henkilösuojaimista. Olet myös kerännyt kokemusta systemaattisesta asiakkaiden parissa työskentelystä ja loistavien kumppanuuksien luomisesta. Tunnet paloa asiakastyöskentelyyn ja sinulta löytyy oivalluksia hyvien ratkaisujen rakentamiseen. Tarvitset myös oma-aloitteisuutta tarttua toimeen ja järjestelmällisyyttä saadaksesi kauppoja kotiutettua. Sosiaalisuus, iloisuus ja ratkaisuihin keskittyvä sekä joustava asenne auttavat sinua työskentelyssäsi. Työskentelyalueesi tulee olemaan Pirkanmaan alue, joten luonnollisesti alueen asiakastuntemus on eduksi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirkkalan myymäläpäällikkö Jarmo Lipponen jarmo.lipponen@grolls.fi. tai puh. 020 7418 743 seuraavina ajankohtina: keskiviikkona 15.5. klo 13:00-15:00 ja keskiviikkona 22.5. klo 13:00-15:00.

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@grolls.fi viimeistään 26.5.2019 mennessä.