24.5.2018 Tiedote tietosuoja-asetuksesta

Alta löydät tietoa koskien uutta tietosuoja-asetusta, joka astuu voimaan 25.5.2018.

Näin käsittelemme henkilötietojasi

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tässä henkilötietojen käsittelyä koskevassa käytännössä kerromme muun muassa, mitä tietoja keräämme sinusta asiakkaana, mihin tarkoitukseen tietoja kerätään, millä tavalla voit hallita omia tietojasi ja miten voit ottaa meihin yhteyttä.

Tässä asiakirjassa esitellään oikeutesi rekisteröitynä asiakkaana sekä se, kuinka me käsittelemme ja suojaamme henkilötietojasi.

Miksi käsittelemme henkilötietojasi?

Henkilötietojen keräämisen Tarkoituksena on täyttää solmimamme sopimuksen mukaiset velvoitteemme tuotteiden ja/tai palvelujen tarjoamisesta.              

Me käsittelemme sinusta ja yrityksestäsi vain sellaisia tietoja, jotka ovat merkityksellisiä ja tarpeellisia Tarkoituksen täyttämiseksi.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Me keräämme ja tallennamme sinusta tietoja, joita itse annat meille, kuten nimi, postiosoite ja mahdollinen toimitusosoite, henkilötunnus, sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero.

Keräämme tietoja myös ostoistasi sekä ostetuista tuotteista, hinnoista, päivämääristä, oston hoitaneesta myymälästä ja mahdollisista palautuksista.

Jos tilaat uutiskirjeemme tai otat yhteyttä asiakaspalveluumme, keräämme henkilötietojasi myös siinä yhteydessä. Yllä mainitut tiedot ovat välttämättömiä, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan asiakkaana.

Saatamme saada tietoja sinusta myös muilta toimijoilta, joilta olet pyytänyt apua.  Tällöin kyseessä voi olla esimerkiksi luottotietoyritys. Näitä tietoja käsittelemme samoista syistä kuin edellä.

Myymälöissämme asioidessasi kameravalvontamme tallentaa videomateriaalia sinusta, jotta voimme varmistua myymälän turvallisuudesta.

Mihin henkilötietosi tallennetaan?

Henkilötietosi tallennetaan meidän tai valitsemamme ulkopuolisen toimittajan palvelimille.

Tiedot tallennetaan EU:n/ETA:n alueella sijaitsevalle palvelimelle, joten henkilötietosi suojataan tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Grolls on vastuussa siitä, että henkilötietosi säilytetään turvallisesti.

Pyrimme jatkuvasti varmistamaan vaadittavien tietoturvatoimien ja hallinnollisten toimien avulla, että henkilötietojasi ei tuhoudu tai katoa lainvastaisella tavalla. Lisäksi varmistamme, että ulkopuolisilla ei ole mahdollisuutta käsitellä tai käyttää väärin henkilötietojasi voimassa olevien, henkilötietojen käsittelyä koskevien säännösten mukaisesti.

 

Miten jaamme henkilötietojasi?

Voimme jakaa henkilötietojasi muille toimittajille tai yhteistyökumppaneille, esim. muille palveluyrityksille, pankille tai vakuutusyhtiölle, neuvonantajille jne, jos tämä on tarpeen sopimusvelvoitteidemme toteuttamiseksi.                     

Tämän lisäksi voimme jakaa henkilötietojasi, jos meidän tarvitsee luovuttaa tai jakaa tietoja sinusta viranomaisille.

Miten pitkäksi aikaa henkilötietosi tallennetaan?

Tallennamme henkilötietoja vain niin pitkäksi ajaksi kuin Tarkoituksen täyttäminen edellyttää tai lain vaatimaksi ajaksi.

Me poistamme tietosi, kun emme enää tarvitse niitä. Tiedot poistetaan viimeistään tilauksiin liittyvän vastuuajan umpeuduttua, tällä hetkellä 8 vuoden kuluttua.

Voimme myös poistaa tiedot sinun pyynnöstäsi.

 

Mitä oikeuksia sinulla on?

Sinulla on aina oikeus saada tietoa niistä henkilötiedoista, joita meillä on rekisteröitynä sinusta.

Sinulla on myös oikeus vastustaa tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä näissä asioissa, voit kääntyä puoleemme sähköpostitse tai puhelimitse; asiakaspalvelu@grolls.fi, 020 7418730

Jos haluat tehdä valituksen henkilötietojesi käsittelystä, voit kääntyä valvontaviranomaisen puoleen.

 

Henkilötietojen käsittelystä vastaava taho

Grolls Oy on henkilötietojesi käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä, jonka vastuulla on varmistaa tietojesi asianmukainen ja turvallinen käsittely sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Rekisteriselosteen löydät sivuiltamme https://www.grolls.fi/info/rekisteriseloste/4/

Grolls Oy, Tuotekatu 12, 21200 Raisio. Y-tunnus 1085452-8