1.5.2019 Uudet asiantuntijatehtävät

 

 

Grolls Oy:n on nimittänyt uusia asiantuntijoita ylläpitämään liiketoiminnan hyvää kasvua ja vauhdittamaan kehitystä. Uusissa tehtävissä nimetyt henkilöt tulevat keskittymään yhteisten toimintatapojemme sekä myynnin kehittämiseen. 

 

 1.5.2019  alkaen Kehitysjohtajan tehtävässä aloittaa Simo Sutinen

 

Kehitysjohtajan tehtävä keskittyy operatiivisen toiminnan, toimintatapojen ja  prosessien kehittämiseen sekä erilaisten kehitysprojektien toteuttamiseen yhdessä sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Simo tulee vastaamaan lisäksi ostotoiminnoista, ostoprosessien kehittämisestä sekä kumppanuuksien rakentamisesta. Tehtäviin kuuluvat myös tulevien uusien myymälöiden integraation suunnittelu ja niiden toteutus.

 

 1.5.2019 alkaen Myyntijohtajan tehtävässä aloittaa Teemu Takku

 

Myyntijohtajan tehtävä keskittyy myynnin strategian suunnitteluun, myyntistrategian johtamiseen, sekä sen toteuttamiseen yhteistyössä myyntiorganisaation kanssa. Myyntijohtajan vastuulla ovat myös myyntiorganisaation kehittäminen ja valmentaminen.

Näiden lisäksi Teemun tehtäviin kuuluu suurasiakasmyynti.

 

 1.5.2019 alkaen Kuopion Myymäläpäällikön tehtävässä aloittaa Pia Koivumäki

 

Myymäläpäällikkönä Pia vastaa Kuopion myymälän toiminnasta, henkilöstöhallinnosta sekä operatiivisen toiminnan tekemisestä ja johtamisesta.

 

 

Grolls Oy on osa ruotsalaista Swedol Ab konsernia. Swedol Ab:n liikevaihto oli vuonna 2018 oli noin 320 miljoonaa euroa. Grolls Oy:n budjetoitu Suomen liikevaihto vuodelle 2019 on n. 10 miljoonaa euroa. Myymälämme sijaitsevat Raisiossa, Pirkkalassa, Kuopiossa, Vaasassa ja Espoossa.

 

Grolls Oy:n tavoitteena on kasvaa voimakkaasti Suomessa tulevaisuudessa.

 

  

 

Annamme mielellämme lisätietoja. 

 

Miska Kaita

toimitusjohtaja

020 7418 722

miska.kaita@grolls.fi

 

Simo Sutinen

kehitysjohtaja

050 3211 335

simo.sutinen@grolls.fi

 

Teemu Takku

myyntijohtaja

044 974 1551

teemu.takku@grolls.fi